FAQs

Ja, u kunt het artikel terugsturen als het beschadigd is of niet werkt zoals beschreven. Neem gewoon contact met ons op binnen 14 dagen na ontvangst van het product en u krijgt een 100% geld-terug garantie. U kunt contact met ons opnemen via de Contactpagina of door ons een bericht te sturen.

Ja, wij serveren al meer dan 10 jaar Halal gerechten.

Voor 2 personen.

Er is geen optie om de gerechten te komen afhalen. Uw maaltijden worden bezorgd op uw gewenste moment.

U ontvangt een ontvangstbewijs voor uw bestelling onmiddellijk nadat u deze hebt geplaatst. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een volgnummer. Met dit nummer kun je op elk moment de status van je bestelling controleren op de pagina Bestelling volgen.

Ja, wij bieden een kwaliteitsgarantie voor al onze producten. Als u niet tevreden bent met het product of schade constateert, neem dan onmiddellijk contact met ons op en wij zullen ons best doen om het probleem op te lossen en uw tevredenheid te garanderen.

U kunt contact met ons opnemen via e-mail. U kunt ook een chat met ons openen door op de aangegeven link te klikken en ons te laten weten of u vragen of zorgen heeft.

Ja, wij bieden een volledige terugbetaling als u niet tevreden bent met het product of als het niet bij uw levensstijl past. Neem gewoon contact met ons op en wij regelen het voor u. Onze klanten hebben consequent gemeld dat onze producten hen hebben geholpen in hun dagelijks leven.

Om op onze website te bestellen, selecteert u gewoon het aanbod hierboven en klikt u op de knop 'Nu kopen'. Vul vervolgens uw verzend- en facturatiegegevens in. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk naar u verzonden. De betaling is beveiligd door Paypal, Mastercard, Visa en AMEX.