Copy of FAQs

Als u voor 16:00 besteld, komt uw box de volgende (werk)dag binnen. Dit is meestal in de avond. U wordt in de loop van de dag op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling.

Ja, wij serveren al meer dan 10 jaar Halal gerechten.

Voor bereiding in de magnetron, raadpleeg de verpakking voor gedetailleerde instructies. Indien je kiest voor de oven, schep de gerechten op een bord. Vergeet niet om de bovenkant af te dekken, bijvoorbeeld met zilverfolie, om de smaak optimaal te behouden..

In heel Nederland én Vlaams België

1 gerecht is voor 1 persoon.

Er is geen optie om de gerechten te komen afhalen. Uw maaltijden worden alleen bezorgd.

U heeft gratis verzending vanaf €30. Onder €30 betaald u €4,95 verzendkosten (NL) en €7,50 verzendkosten (BE).

U ontvangt een ontvangstbewijs voor uw bestelling onmiddellijk nadat u deze hebt geplaatst. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een volgnummer. Met dit nummer kun je op elk moment de status van je bestelling controleren.

Ja, wij bieden een kwaliteitsgarantie voor al onze producten. Als u niet tevreden bent met het product of schade constateert, neem dan onmiddellijk contact met ons op en wij zullen ons best doen om het probleem op te lossen en uw tevredenheid te garanderen.

U kunt contact met ons opnemen via e-mail. U kunt ook een chat met ons openen door op de aangegeven link te klikken en ons te laten weten of u vragen of zorgen heeft.

Ja, wij bieden een volledige terugbetaling als u niet tevreden bent met het product of als het niet bij uw levensstijl past. Neem gewoon contact met ons op en wij regelen het voor u. Onze klanten hebben consequent gemeld dat onze producten hen hebben geholpen in hun dagelijks leven.

Om op onze website te bestellen, selecteert u gewoon het aanbod hierboven en klikt u op de knop 'Nu kopen'. Vul vervolgens uw verzend- en facturatiegegevens in. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk naar u verzonden. De betaling is beveiligd door iDeal, Bankcontant, Paypal, Mastercard, Visa en AMEX.